Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των 100€ 

eduk8

Τηλέφωνο Παραγγελιών
2316 011012

Εγγραφή

Ενόψη της εφαρμογής του κανονισμού της ΕΕ-2016/679 για την Προστασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα σας παρακαλούμε θερμά, εφόσον έχετε αποφασίσει να συνεχίσουμε την επικοινωνία μαζί σας, να συμπηρώσετε εκ νέου τα στοιχεία στα οποία επιθυμείτε να λαμβάνετε ενημερώσεις. Οποιαδήποτε άλλα στοιχεία επικοινωνίας έχουμε στην κατοχή μας θα διαγραφούν στις 25/05/2018

Ελπίζουμε να συνεχίσουμε μαζί!

 

Η Εταιρεία Eduk8 Κωνσταντίνος Α. Λίνδας σας καλωσορίζει στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.eduk8.gr

Διεύθυνση: Λεόντος Σοφού 46, Θέρμη, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο: 2316011012
Κινητό: 6946110505
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαφυλάσσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα από την πρώτη στιγμή

Διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους και ενημερωθείτε για τις διαδικασίες που ακολουθούσαμε από την αρχή της συνεργασίας μας και τις νέες, βάσει του Ευρωπαϊκού κανονισμού.

Παροχή συγκατάθεσης για εμπορικούς σκοπούς
Βάσει του νέου Ευρωπαϊκού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (GDPR), η Eduk8 χρειάζεται τη ρητή συγκατάθεσή σας, ώστε να μπορεί να σας προσφέρει τα προϊόντα και υπηρεσίες της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σεβόμενη παράλληλα τις αρχές προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων.
Έτσι χρειαζόμαστε τη συγκατάθεσή σας για:
• Nα σας ενημερώνουμε για τις προσφορές μας, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας μέσω newsletters
• Να συμμετέχετε σε έρευνα ικανοποίησης πελατών
• Να λαμβάνετε προσωποποιημένες ενημερώσεις σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις ανάγκες σας.

Με την παροχή της συγκατάθεσής σας δηλώνετε υπεύθυνα πως είστε άνω των 16 ετών.

Αν οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας για την εκ μέρους μας επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, ή να τροποποιήσετε τα θέματα για τα οποία επιθυμείτε να σας ενημερώνουμε, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αν τέλος επιθυμείτε την πλήρη διαγραφή σας από τις υπηρεσίες μας, παρακαλούμε πάτησε εδώ

Για να διαβάσεις όλους τους Όρους Χρήσης , παρακαλούμε πάτησε εδώ

Σε περίπτωση που θεωρείς ότι η επεξεργασία των προσωπικών σου δεδομένων παραβιάζει την νομοθεσία περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, μπορείς να υποβάλλεις καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (http://www.dpa.gr/).

Για οποιαδήποτε απορία σου σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σου δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων σου, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας.

• 2316011012 • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. • Λεόντος Σοφού 46, Θέρμη, Θεσσαλονίκη