Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των 100€ 

eduk8

Τηλέφωνο Παραγγελιών
2310 347531

Το 2018 ξεκινάει δυναμικά με έναν νέο εκπαιδευτικό διαγωνισμό που έρχεται στην Ελλάδα για πρώτη φορά αποκλειστικά από την Eduk8. Ένας διαγωνισμός που σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους δεν απευθύνεται σε παιδιά, αλλά σε ενήλικες, σε δάσκαλους και καθηγητές που θα συνδέσουν το όνομά τους με την καινοτομία στη σύγχρονη εκπαίδευση και όλα αυτά σε παγκόσμια κλίμακα!

Σκοπός του διαγωνισμού είναι να αναδειχτεί από κάθε χώρα ένας εκπαιδευτικός ο οποίος στη συνέχεια θα διεκδικήσει το βραβείο του καλύτερου δασκάλου-καθηγητή στον κόσμο στο LEGO Education Symposium το οποίο θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο στη Βοστόνη.

Για τη χώρα μας η LEGO Education επέλεξε ως επίσημο και αποκλειστικό διοργανωτή την Eduk8 η οποία θα δώσει τη δυνατότητα σε έναν δάσκαλο ή καθηγητή από την Ελλάδα να διεκδικήσει το Teacher Award ολόκληρου του κόσμου για το 2018!  Ένας εκπαιδευτικός λοιπόν από τη χώρα μας θα κερδίσει ένα ταξίδι στη Βοστόνη με καλυμμένα τα έξοδα μεταφοράς , διαμονής και συμμετοχής στα συνέδρια, από την Eduk8, ώστε να παρευρεθεί στο LEGO Education Symposium 2018 και στο συνέδριο του πανεπιστημίου Tufts. 

EL TeacherAward Email Launch HeaderImage 2018 Email

Στην Eduk8 γνωρίζουμε με τι πάθος και αφοσίωση διδάσκετε τα μαθήματα STEM. Η αφοσίωσή σας δίνει ζωή στα μαθήματα και έμπνευση στην επόμενη γενιά των μηχανολόγων και των επιστημόνων. Τώρα θέλουμε να ανταμείψουμε τις προσπάθειές σας.

Ο διαγωνισμός LEGO Education Teacher Award αποτελεί τον εορτασμό της καινοτόμου διδασκαλίας στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση σε όλο τον κόσμο. Για να λάβετε μέρος, απλώς δείξτε μας πώς χρησιμοποιείτε τα τουβλάκια LEGO® για να ενισχύσετε τα μαθήματά σας. Όσο πιο δημιουργικά, πρωτότυπα και προτρεπτικά, τόσο το καλύτερο!

Αν η συμμετοχή σας συμπεριληφθεί στις επικρατέστερες, θα σας προσκαλέσουμε να παρουσιάσετε την εργασία σας στο συμπόσιο LEGO Education στη Βοστόνη, ΗΠΑ, από 5 έως 7 Ιουνίου 2018 και θα σας προσφέρουμε τα αεροπορικά εισιτήρια και τη διαμονή. Πρόκειται για μια εξαιρετική ευκαιρία να μοιραστείτε καινοτόμες πρακτικές με δασκάλους που έχουν το ίδιο όραμα, να επισκεφθείτε το Κέντρο Μηχανολογικής Εκπαίδευσης και Μετάδοσης Γνώσης στο Πανεπιστήμιο Ταφτς, ακόμα και να δοκιμάσετε μερικά από τα πιο πρόσφατα προϊόντα μας.

Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει στις 24 Ιανουαρίου 2018 και θα ολοκληρωθεί στις 30 Απριλίου 2018.

Για να δηλώσετε συμμετοχή θα πρέπει να μας αποστείλετε:

 

  • Μια σύντομη περίληψη της προτεινόμενης παρουσίασης στο Συμπόσιο
  • Μερικά παραδειγματικά υλικά του μαθήματος όπως κάποιο φύλλο εργασίας ή πρόγραμμα μαθήματος
  • Αποδείξεις υλοποίησης, όπως φωτογραφία, σύντομο βίντεο ή δείγμα εργασίας μαθητών
  • Αποδείξεις της συνεισφοράς του μαθήματος στη διδακτική κοινότητα
  • Μια σύντομη αυτο-αξιολόγηση

Η φόρμα για την αποστολή της συμμετοχής σας θα είναι διαθέσιμη από τις 24 Ιανουαρίου. 

Περισσότερα σύντομα!