Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των 100€ 

eduk8

Τηλέφωνο Παραγγελιών
2316 011012

Νηπιαγωγείο

Διασκεδαστικές Μαθησιακές Εμπειρίες στην Προπαιδεία

Στα μάτια τους είναι ένα παιχνίδι. Στα χέρια τους, είναι ένα εργαλείο.

Οι λύσεις του Εκπαιδευτικού Προγράμματος Προπαιδείας της LEGO διεγείρουν την φυσική περιέργεια των παιδιών σας να εξερευνούν μαζί και να μαθαίνουν μέσα από το παιχνίδι. 

Οι ασφαλείς, διαχρονικές λύσεις της LEGO βοηθούν στην εξέλιξη των παιδιών και τους δίνουν τις κοινωνικές δεξιότητες για να συνεργάζονται και να επικοινωνούν με τον κόσμο γύρω τους.

Παράλληλα, τα αφήνουν να ανακαλύψουν τις δικές τους δυνατότητες και τα βοηθούν να αποκτήσουν θεμελιώδης ικανότητες για το σχολείο αλλά και τη ζωή.

Με το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Προπαιδείας της LEGO, υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι για να μαθαίνουν, μαζί.

Βοηθήστε τα παιδιά σας να εξελιχθούν και να προοδεύσουν.

Υπάρχει κάτι το μαγικό στο να βάζεις τουβλάκια LEGO στα χέρια των παιδιών.

Αφυπνίζει και ανοίγει την φαντασία τους.

Είναι ο τέλειος τρόπος να πηγαίνεις τα παιδιά μέσα από τα πέντε μαθησιακά πεδία κλειδιά, που είναι σημαντικά για την αρχική ανάπτυξη των παιδιών(Δημιουργική Εξερεύνηση, Κοινωνική και Συναισθηματική Ανάπτυξη, Κατανόηση του Κόσμου, Βασικά Μαθηματικά και Επιστήμες και

Βασική Γλώσσα και Γραφή) και να τους μαθαίνεις δεξιότητες, ώστε να προετοιμαστούν για το σχολείο.

Γρήγορα θα δείτε πώς οι λύσεις της LEGO Education βοηθούν τα παιδιά σας να προοδεύσουν και να εξελιχθούν από εκεί που είναι.

• Χτίστε πάνω στα πέντε μαθησιακά πεδία κλειδιά για την προσχολική περίοδο.
• Προετοιμάστε τα παιδιά για το δημοτικό και για μακροχρόνια εκμάθηση
• Τα υψηλής ποιότητας, ανθεκτικά τουβλάκια είναι ασφαλή για μικρά χέρια.

Αναπτύξτε τις απαραίτητες δεξιότητες για τη ζωή.

Κοινωνικές δεξιότητες και η δυνατότητα να δουλεύεις αποτελεσματικά με άλλους είναι σημαντικά για την επιτυχία ενός παιδιού.

Χρησιμοποιώντας πρακτική προσέγγιση, οι λύσεις του Εκπαιδευτικού Προγράμματος Προπαιδείας της LEGO καθιστούν ικανά τα παιδιά να δουλεύουν μαζί, να κατασκευάζουν και να ανακαλύπτουν τον κόσμο τους. Θα χτίσουν μέσω της φαντασίας τους και θα χρησιμοποιήσουν τα σενάρια για να μάθουν δεξιότητες επίλυσης βασικών προβλημάτων και επικοινωνίας.


• Αναπτύξτε δεξιότητες 21ου αιώνα μέσω πρακτικής εκμάθησης.
• Ανάπτυξη της Γλώσσας και της Διανοητικής Λειτουργίας.
• Κοινωνική και συναισθηματική ανάπτυξη.

Ανεπτυγμένες από ειδικούς, φτιαγμένες για σας.

Οι λύσεις του Εκπαιδευτικού Προγράμματος Προπαιδείας της LEGO είναι ανεπτυγμένες από ειδικούς σε εκπαιδευτικά θέματα, γύρω από ένα ή δύο αναπτυξιακά πεδία. Εστιάζοντας σε αυτά τα πεδία κλειδιά, η LEGO Education μπορεί εύκολα να ενταχθεί στα ήδη υπάρχοντα προγράμματα του μαθήματός σας. Οι συνοδευτικές δραστηριότητες του δασκάλου, δίνουν πρόσβαση σε δομημένες και κατευθυνόμενες εμπειρίες, μαζί όλες τις ευκαιρίες για συναρπαστικό και ελεύθερο παιχνίδι, που οι λύσεις προσφέρουν. Όλες οι λύσεις του Εκπαιδευτικού Προγράμματος Προπαιδείας της LEGO είναι σχεδιασμένες να χρησιμοποιούνται από πολλά παιδιά ταυτόχρονα, τέλειες για ομαδικό παιχνίδι και μάθηση.

• Ανεπτυγμένες από ειδικούς σε εκπαιδευτικά θέματα, γύρω από πεδία εκμάθησης κλειδιά.
• Τέλειες για ελεύθερο παιχνίδι, ή ως μία κατευθυνόμενη εμπειρία χρησιμοποιώντας τις πηγές του δασκάλου που περιλαμβάνονται.
• Ενώνουν αρκετά παιδιά ταυτόχρονα σε ένα συνεργατικό, ομαδικό περιβάλλον.

''Δεν υπάρχει ποτέ αρκετός χρόνος με αυτό το δημιουργικό, διδακτικό, πολύχρωμο παιχνίδι της LEGO Education!! Εξαιρετική εμπειρία για παιδιά 3-5 χρονών.''
ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ, Η.Π.Α.

Εξερευνήστε λύσεις ανά μαθησιακό πεδίο

Δημιουργική Εξερεύνηση

Χτίστε την αυτοπεποίθησή τους καθώς κάνουν τις ιδέες τους πραγματικότητα

Τα παιδιά εκφράζονται δημιουργικά και καλλιτεχνικά καθώς κατασκευάζουν τις υπέροχες ιδέες τους, από την φαντασία τους.

Τα τουβλάκια LEGO αυτομάτως ενώνουν πολλά παιδιά, προσκαλώντας τα να κατασκευάσουν μαζί, συζητώντας ιδέες και ρόλους.

Χρησιμοποιούν τα τουβλάκια ως εργαλείο για σκέψη, επικοινωνία και για να αναπτύξουν μια κατανόηση και εκτίμηση για του καθενός τις ιδέες και συνεισφορές.

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Προπαιδείας της LEGO προσφέρει τρεις διαφορετικούς τρόπους για να διδάξετε την δημιουργικότητα και την ατομική έκφραση στην τάξη σας, αναλόγως με τις ηλικίες.


45003 713x380 MainProductLEGO Soft Starter Set

(Ηλικίες 1,5+)

Το LEGO Soft Starter Set είναι ένας τέλειος τρόπος για να συστήσετε στα παιδιά τις LEGO λύσεις και τις δημιουργικές δυνατότητες που προσφέρουν.

Τα μεγάλα, μαλακά τουβλάκια ενθαρρύνουν τα παιδιά να εξερευνήσουν την δημιουργικότητά τους καθώς αναπτύσσουν κινητικές δεξιότητες και συναίσθηση του χώρου.

 

 

Creative LEGO DUPLO Brick Set9027 vig 001 act

(Ηλικίες 3 – 5)

Ξυπνήστε την αγάπη για δημιουργική εξερεύνηση με το LEGO DUPLO Brick Set. Το ευρύ φάσμα από τουβλάκια και στοιχεία, εμπνέει φυσικά τις φαντασίες των παιδιών και διεγείρει την θέλησή τους να μάθουν μέσω διασκεδαστικών εμπειριών. Τέλειο από μόνο του, ή σαν συμπληρωματικό σε άλλα LEGO σετ.

12802729 812232688888517 1463034912518524639 n

 

 

Creative LEGO Brick Set

(Ηλικίες 4+)

Τέλειο για δημιουργική εξερεύνηση και παιχνίδι, ή για να το προσθέσετε στα ήδη υπάρχοντα LEGO σετ της τάξης σας. Τα μικρότερα κομμάτια επιτρέπουν την κατασκευή πιο εξελιγμένων μοντέλων και σεναρίων, και μαθησιακών εμπειριών με μεγαλύτερη λεπτομέρεια. Το Creative LEGO Brick Set είναι ένας τέλειος τρόπος να συστήσετε στα παιδιά την χρήση των LEGO μέσα στην τάξη.

 

 

 Κοινωνική και Συναισθηματική Ανάπτυξη Εξερευνώντας την Κοινωνική και Συναισθηματική Ανάπτυξη.

Ένα τουβλάκι την φορά. Όλοι ξέρουμε ότι τα LEGO τουβλάκια μπορούν να χτίσουν φοβερά πράγματα, αλλά ξέρατε ότι είναι επίσης ικανά να καταφέρουν φοβερά πράγματα και στα μυαλά των παιδιών;

Χρησιμοποιούν τα τουβλάκια και τις φιγούρες στη διάρκεια του παιχνιδιού για να δοκιμάσουν διαφορετικούς ρόλους και να εξερευνήσουν σχέσεις.

Επίσης, αυτό το παιχνίδι των ρόλων προσκαλεί τα παιδιά να δουλέψουν μαζί, να λύσουν προβλήματα και να εκφράσουν τους εαυτούς τους σε σχέση με τους άλλους.

Τελικά, τα παιδιά χτίζουν την αυτοπεποίθησή τους και αυξάνουν την επίγνωση των αναγκών και συναισθημάτων των άλλων.


Build Me “Emotions”12495261 812233468888439 7762114410587378184 n

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Προπαιδείας της LEGO Build Me “Emotions” αφήνει τα παιδιά να εξερευνήσουν συναισθήματα και φυσικά χαρακτηριστικά με έναν διασκεδαστικό τρόπο που τα εμπνέει. Πρέπει να δουλέψουν μαζί και να χτίσουν διαφορετικούς χαρακτήρες, μαθαίνοντας να αναγνωρίζουν και να καταλαβαίνουν συναισθήματα και να διαχωρίζουν τις ομοιότητες και διαφορές κατά τη διαδικασία.


Κατανοώντας τον Κόσμο Εξερευνώ, εξετάζω, πειραματίζομαι και ανακαλύπτω τον κόσμο.

Τα παιδιά εξερευνούν πώς τα πράγματα λειτουργούν στον κόσμο γύρω τους μέσω δοκιμής, λάθους και πειραματισμού. Μπαίνουν σε παιχνίδια ρόλων μέσω οικείων, γνώριμων σεναρίων και μετά περνούν σε καινούρια, πιο συναρπαστικά σενάρια. Έτσι δημιουργούν σχέσεις και αυξάνουν την κατανόησή τους σε σχέση με τις ανάγκες των άλλων. Τα τουβλάκια, οι φιγούρες και άλλες πηγές, επιτρέπουν στα παιδιά να σκέφτονται δημιουργικά και να εκφράζουν τις απόψεις τους καθώς δουλεύουν μαζί για να κατανοήσουν τις 

45012 Prod 01

τοπικές κοινωνίες και τον κόσμο γύρω τους. Από τα άγρια ζώα και τις καθημερινές ασχολίες ως την κατανόηση των ανθρώπων στις κοινωνίες μας, η LEGO Education προσφέρει λύσεις που βοηθούν τα παιδιά να ανακαλύψουν πώς δουλεύει ο κόσμος.


Wild Animals

Εξερευνήστε τις συνήθειες και τις σχέσεις των πιο άγριων ζώων μέσα από αυτό το συναρπαστικό σετ. Τα παιδιά μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα τουβλάκια και τις φιγούρες, για να μιλήσουν για τη σχέση των μητέρων με των μωρών τους στο ζωικό βασίλειο και τις ανάγκες των ζωντανών πλασμάτων. Το σετ προσφέρει ώρες δημιουργίας και ελεύθερο παιχνίδι για μια ομάδα παιδιών.

 

Community People Set

45010 Prod 01

Συστήστε στα παιδιά τα επαγγέλματα της κοινότητας μέσω του Community People Set. Οι μαθητές μπορούν να εξερευνήσουν φύλο, εθνικότητα, επαγγέλματα και ηλικία μέσω του παιχνιδιού των ρόλων και να χρησιμοποιήσουν το σετ για να οικήσουν τις δικές τους LEGO πόλεις.

 


12802729 812232688888517 1463034912518524639 n

 

 

 

Community Starter Set

Χρησιμοποιήστε το Community Starter Set για να εξερευνήσετε τις ζωές στην κοινότητα γύρω σας. Στα παιδιά μπορούν να ανατεθούν διερευνητικοί ρόλοι και ευθύνες στην κοινότητα, χρησιμοποιώντας την φαντασία τους για να φτιάξουν τον κόσμο και να εκφράσουν τις ιδέες τους. Αυτό το πρακτικό παιχνίδι αναπτύσσει την δημιουργικότητα και βοηθά στο να μάθουν να εκφράζουν τον εαυτό τους.

 

 

 Βασικά Μαθηματικά και Επιστήμες

Συστήστε δεξιότητες για την επίλυση προβλημάτων χρησιμοποιώντας την LEGO Education Οι λύσεις του Εκπαιδευτικού Προγράμματος Προπαιδείας της LEGO, εμπνέουν φυσικά τα μυαλά των παιδιών να εξερευνήσουν αριθμούς, σχήματα και χρώματα και την διαδικασία επίλυσης προβλημάτων μέσω του ομαδικού παιχνιδιού. Τα παιδιά μαθαίνουν να πειραματίζονται μέσω ασταμάτητης κατασκευής και αποδόμησης των διαφορετικών δημιουργιών τους. Καθώς κατασκευάζουν μαζί, τα 

45008 Prod 01

πολύχρωμα τουβλάκια και φιγούρες τους προσφέρουν έναν ευχάριστο, πρακτικό τρόπο να καταλάβουν τα σενάρια όπως απλή πρόσθεση και αφαίρεση. Διδάξτε στα παιδιά τις βασικές μαθησιακές αξίες, περιλαμβάνοντας: σχήματα και χρώματα, 

απλή πρόσθεση και αφαίρεση, να αντιστοιχίζουν, να μετρούν και να λύνουν προβλήματα με την μεγάλη ποικιλία από διασκεδαστικές λύσεις που προσφέρει το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Προπαιδείας της LEGO.

Math Train

Λύστε μαθηματικά ενώ διασκεδάζετε με αυτό το συναρπαστικό, ευφάνταστο και διδακτικό σετ. Χρησιμοποιήστε το τρένο, τις φιγούρες και τις δραστηριότητες, για να λύσετε απλά προβλήματα πρόσθεσης και αφαίρεσης και να μάθετε τον κόσμο των αριθμών.

 

 Café+

45004 prod 05

Παρακινήστε τα παιδιά να παίξουν και να συνεργαστούν καθώς κατασκευάζουν διάφορα αντικείμενα που έχουν σχέση με το φαγητό και να μάθουν να ταξινομούν, να μετρούν, να αντιστοιχίζουν και να αντιγράφουν. Τα μοναδικά, χρωματιστά τουβλάκια, όπως βέβαια και τα μενού και οι κάρτες συνταγών, εμπνέουν τη γλώσσα και το παιχνίδι των ρόλων γύρω από ρεστοράν, την αγορά και τις ανάγκες των ανθρώπων. Τα παιδιά θα μάθουν να εξασκούνται πάνω σε απλά μαθηματικά καθώς παίζουν με αυτό το διασκεδαστικό σετ.


tech mashines n

 

Tech Machines

Ο τέλειος τρόπος για να συστήσετε στα παιδιά τις επιστήμες και την τεχνολογία. Τα παιδιά γίνονται μικροί μηχανικοί και ανακαλύπτουν πώς δουλεύουν οι βίδες, τα κατσαβίδια και άλλα μηχανικά εξαρτήματα με πρακτικό παιχνίδι και εκμάθηση.

 

 

Βασική Γλώσσα και Λογοτεχνία

Βοηθήστε στην ανάπτυξη τις γλώσσας διασκεδαστικών, μαθησιακών εμπειριών Τα παιδιά μαθαίνουν για την επικοινωνία καθώς ξεκινούν να εκφράζουν τις σκέψεις και τις ιδέες τους. Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Προπαιδείας της LEGO ενθαρρύνει αυτή την ανάπτυξη και συστήνει στα παιδιά τις βασικές ικανότητες αφήγησης, ζητώντας τους να φτιάξουν φανταστικά παραμύθια και μικρές ιστορίες με τα LEGO DUPLO bricks, χαρακτήρες και κάρτες σκηνικών. 

12243360 761749907270129 499220384639735776 n

Αφήστε τα παιδιά να σταθούν στο προσκήνιο – και να το μοιραστούν και με τους άλλους – λέγοντας εκφραστικές, φανταστικές ιστορίες μαζί.


StoryTales

Προωθήστε την δημιουργικότητα, την ευφάνταστη αφήγηση και την ανάπτυξη της γλώσσας με αυτό το μοναδικό και ευχάριστο αφηγηματικό σετ. Τα παιδιά φυσικά θα συνεργαστούν και θα αναπτύξουν ομιλητικές και ακουστικές δεξιότητες καθώς χτίζουν τις δικές τους ιστορίες και τα παιχνίδια ρόλων. Ο καθένας μπορεί να πει μια ιστορία με το StoryTales!