Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των 100€ 

eduk8

Τηλέφωνο Παραγγελιών
2316 011012

Γυμνάσιο

Αποτελεσματικές Λύσεις Διδασκαλίας στο Γυμνάσιο

Αναπτύξτε τις δεξιότητες της κριτικής σκέψης και της δημιουργικότητας

Αναπτύξτε τις δεξιότητες δημιουργικής επίλυσης προβλημάτων των μαθητών Γυμνασίου και δώστε τους τη δυνατότητα να γίνουν οι κριτικοί στοχαστές και οι δημιουργοί του μέλλοντος.

Οι λύσεις της LEGO® Education υποστηρίζουν τις προσπάθειές σας στη διδασκαλία με αποτελεσματικές, δομημένες και συμβατές με το αναλυτικό πρόγραμμα λύσεις διδασκαλίας για

τις Επιστήμες,

την Τεχνολογία,

την Επιστήμη των Μηχανικών

και τα Μαθηματικά (STEM - Science, Technology, Engineering and Math )

Middle School MS Data Acquisition grey

 

Οι λύσεις αυτές επιτρέπουν στους μαθητές να κατανοήσουν θέματα που αποτελούν πρόκληση, τους ενθαρρύνουν να αναπτύξουν δεξιότητες κριτικής σκέψης, να διευρύνουν τις ιδέες τους, και να κατασκευάσουν τις δικές τους δημιουργίες βιώνοντας τη διαδικασία εκμάθησης μέσα από το παιχνίδι.

Διδάξτε την τεχνολογία με ένα διασκεδαστικό και ευχάριστο τρόπο

Οι λύσεις της LEGO® Education, συμβατές με το αναλυτικό πρόγραμμα STEM, είναι εύκολο να ενσωματωθούν στην καθημερινή εργασία μέσα στην τάξη. Μπορούν να ενεργοποιήσουν τη συμμετοχή και να τονώσουν τη διαδικασία εκμάθησης, ζητώντας από τους μαθητές να λύσουν τις προκλήσεις που μπορούν να τους αφορούν.

Αυτή η μέθοδος μέσω της πράξης βελτιώνει την καμπύλη μάθησης και βοηθά όλους τους μαθητές Γυμνασίου να επιτύχουν τους στόχους του προγράμματος σπουδών.

• Πετυχαίνετε αποτελέσματα με τις λύσεις που είναι συμβατές με το αναλυτικό πρόγραμμα STEM.
• Ενεργοποιείτε τη συμμετοχή και τονώνετε τη διαδικασία εκμάθησης.

• Πετυχαίνετε τους στόχους του προγράμματος σπουδών και βελτιώνετε την καμπύλη μάθησης.

Αναπτύξτε τις δεξιότητες των μαθητών σας στον 21ο αιώνα

• Εξερευνήστε ζητήματα και προκλήσεις της πραγματικής ζωής.Δείξτε στους μαθητές σας πώς οι υποθέσεις, οι εξισώσεις και ο προγραμματισμός μεταφράζονται σε λύσεις, δεξιότητες και επιτυχίες στον πραγματικό κόσμο. Μέσα από ζητήματα της πραγματικής ζωής και το πάντρεμα της απτής με την ψηφιακή δημιουργία αναπτύσσουμε και εξελίσσουμε τις δεξιότητες μάθησης του 21ου αιώνα. Αυτός ο συνδυασμός της ομαδικής εργασίας, της επικοινωνίας και της συνεργασίας δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές σας να γίνουν πιο ανεξάρτητοι και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

• Αναπτύξτε τις δεξιότητες μάθησης του 21ου αιώνα.
• Καλλιεργήστε την κριτική σκέψη και τη δημιουργικότητα.

Απλοποιήστε την οργάνωση και σχεδίαση μαθήματος

 

Όλα είναι πλήρως σχεδιασμένα έτσι ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στη διδασκαλία των μαθητών σας, και όχι σε κάποιο σχεδιάγραμμα ή οργανόγραμμα . Σας προσφέρουμε λεπτομερή προγράμματα μαθήματος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε ως έχουν, είτε ως κατευθυντήρια γραμμή που μπορείτε να προσαρμόσετε στις ανάγκες σας. Τα ίδια τα προγράμματα έχουν σχεδιαστεί ώστε να είναι απλή η εκμάθηση αφήνοντας, ωστόσο, αρκετό χώρο για την εν εξελίξει εξερεύνηση - επιβραβεύοντας τόσο τους πρωτάρηδες όσο και εκείνους που περνούν ώρες την ημέρα απορροφημένοι στη μάθηση. Και για να γίνουν πλήρως κατανοητές οι λύσεις, προσφέρουμε κατάρτιση των εκπαιδευτικών που σας δίνει ιδέες για το πώς να χρησιμοποιήσετε τη LEGO® Education για να διδάξετε τους μαθητές Γυμνασίου αποτελεσματικά.

• Πλήρως τεκμηριωμένες για τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές.

• Όλα τα πακέτα περιλαμβάνουν τα σχεδιαγράμματα και τις δραστηριότητες του προγράμματος σπουδών.
• Σημειώσεις για τον καθηγητή, συμβουλές και κόλπα είναι διαθέσιμα για να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε γρήγορα.

''Η εκμαίευση μίας θετικής αντίδρασης από τους 13χρονους και τους 14χρονους δεν είναι ένα εύκολη υπόθεση, αλλά οι λύσεις της LEGO® Education το κατορθώνουν κάθε φορά.''
LAURA JACKSON
Summit Lakes Middle School, Lee’s Summit, KS

Μαθηματικά

Δώστε νόημα στα εφαρμοσμένα μαθηματικά με τη LEGO® Education
Μεταμορφώστε προηγμένες μαθηματικές έννοιες σε μία έμπρακτη, οπτική εμπειρική διαδικασία την οποία είναι πιο εύκολο να κατανοήσουν οι μαθητές σας στο γυμνάσιο. Η LEGO® Education σας επιτρέπει να προσκαλέσετε τους μαθητές σας να συμμετάσχουν και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους στην επίλυση προβλημάτων με παραδείγματα των μαθημάτων STEM που εντοπίζονται στον πραγματικό κόσμο. Αξιολογείστε, εκτιμείστε και ορίστε την ταχύτητα, την απόσταση, το χρόνο και το βάρος με τα απτά μοντέλα που αντικαθιστούν τις σύνθετες έννοιες πίσω από τους αριθμούς και κάντε το εύκολο για τους μαθητές σας να συμμετάσχουν και να το απολαύσουν.

LEGO® MINDSTORMS®Education EV3

45544 mod colour sorter 01 leftΒελτιώστε την εκμάθηση μαθηματικών με τις καλύτερες λύσεις στην κατηγορία της ρομποτικής
Υπάρχει καλύτερος τρόπος να διδάξετε μαθηματικά στους μαθητές σας από τη ρομποτική; Χρησιμοποιείστε μαθηματικές δεξιότητες από τον πραγματικό κόσμο για να ελέγξετε τα ρομπότ και να αναλύσετε τα δεδομένα τους – κάνοντας στην πράξη τα μαθηματικά πιο διασκεδαστικά και παραγωγικά.
Σχεδιάστε, κατασκευάστε και ελέγξτε τα ρομπότ τα οποία μπορούν να ολοκληρώσουν πολύπλοκες εργασίες, να καταγράψουν πραγματικά δεδομένα, να ανταποκριθούν στις περιβαλλοντικές αλλαγές και άλλα. Η LEGO® MINDSTORMS σας βοηθά να φέρετε την Τεχνολογία, την Επιστήμη και την Επιστήμη των Υπολογιστών στη ζωή με την εκμάθηση μαθημάτων STEM που βασίζεται στην πράξη και τα πρότζεκτ, χρησιμοποιώντας τις καλύτερες λύσεις στην κατηγορία της ρομποτικής. Το μόνο όριο είναι η φαντασία των μαθητών σας.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ

Η LEGO MINDSTORMS Education EV3 επιτρέπει στους μαθητές σας να σχεδιάσουν και να κατασκευάσουν προγραμματιζόμενα ρομπότ με τη χρήση υψηλής ποιότητας κινητήρων, αισθητήρων, γραναζιών, τροχών, αξόνων, και άλλων τεχνικών στοιχείων.
Με τη χρήση των ρομπότ, οι μαθητές θα:

Δημιουργήσουν απλές ακολουθίες και εντολές που συνδέουν αιτία και αποτέλεσμα, χρησιμοποιώντας συσκευές εισόδου / εξόδου.

Θα χρησιμοποιήσουν διαισθητικά εργαλεία πρόβλεψης για να αποκτήσουν εμπειρία από πρώτο χέρι στη διαμόρφωση υποθέσεων.

Και θα παντρέψουν τα μαθηματικά με την επιστήμη, χρησιμοποιώντας φυσικούς περιορισμούς, μονάδες μέτρησης, συστήματα συντεταγμένων, μέγιστες, ελάχιστες τιμές, μέσον όρο, και γραμμικά συστήματα.

''Η LEGO με βοηθά να διατηρήσω ένα υψηλό επίπεδο ενδιαφέροντος για τις επιστήμες, διότι κάθε παιδί μπορεί να φτάσει στην επιτυχία σε επίπεδο ανάλογο με τις ικανότητές του.''
DAVID AUERBACH
Cardigan Mountain School, Cardigan, NH

Μηχανήματα & Μηχανισμοί

Ανακαλύψτε πώς τα μαθηματικά επηρεάζουν τον πραγματικό κόσμο

Οι μαθητές σας στο Γυμνάσιο μπορούν να χρησιμοποιούν τις μαθηματικές γνώσεις για την κατανόηση και τη βελτίωση των μηχανημάτων και των μηχανισμών που επηρεάζουν την καθημερινή μας ζωή.
Κατασκευάστε και εξερευνήστε τα μηχανήματα και τους μηχανισμούς, διερευνήστε τους μηχανοκίνητους μηχανισμούς, βαθμονομήστε και αξιοποιήστε τον άνεμο, και μελετήστε τους μηχανισμούς μόχλευσης. Αυτή η σειρά των εργαλείων παίρνει την εκμάθηση από τα βιβλία και την τοποθετεί απευθείας στα χέρια των μαθητών. Εμείς θα σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε γρήγορα με εύκολες στη χρήση δραστηριότητες, με καθοδήγηση και έμπνευση από τον πραγματικό κόσμο που γεφυρώνει το χάσμα ανάμεσα στην τεχνολογία και τα επιστημονικά εγχειρίδια.9686 prod 002

ΑΠΛΑ & ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

Τα πακέτα προγραμμάτων σπουδών LEGO Machines & Mechanisms σας παρέχουν τα εργαλεία για να διδάξετε τα συστήματα πεπιεσμένου αέρα, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, καθώς και τα απλά και τροφοδοτούμενα μηχανήματα αποτελεσματικά.

Εισαγωγή στα Απλά και Τροφοδοτούμενα Μηχανήματα

Περιλαμβάνει 48 μαθήματα που ανοίγουν τον κόσμο των μηχανημάτων και μηχανισμών.

Συστήματα πεπιεσμένου αέρα 10+

Περιλαμβάνει 12 μαθήματα που διερευνούν τις μηχανικές ιδιότητες των αερίων.

Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας 10+

Περιλαμβάνει 20 μαθήματα που δείχνουν πώς οι μηχανές αξιοποιούν την ενέργεια.

Προχωρώντας με τα Απλά και Τροφοδοτούμενα Μηχανήματα

Περιλαμβάνει 28 μαθήματα.

''Τα σετ θα βοηθήσουν τους μαθητές να αποκτήσουν μια συνεκτική άποψη των επιστημών και της μηχανικής, ξεκινώντας με περιέργεια για το τι ξέρουν ήδη καθοδηγώντας, στη συνέχεια, σε μια πιο λεπτομερή κατανόηση.''
LAURA JACKSON
Summit Lakes Middle School, Lee’s Summit, KS

Φυσικές Επιστήμες

Εξερευνήστε και κατανοήστε τις φυσικές επιστήμες με τη LEGO®Education

Τι είναι η βαρύτητα; Πώς τα συστήματα πεπιεσμένου αέρα χρησιμοποιούν αέρα για να σηκώνετε βαριά αντικείμενα; Μπορεί ένα ρομπότ να σηκώσει περισσότερο από το βάρος του;
Οι λύσεις της LEGO®Education για τις φυσικές επιστήμες του Γυμνασίου επιτρέπουν εσάς και τους μαθητές σας να δουλέψετε σαν πραγματικοί επιστήμονες για να απαντήσετε σε ερωτήσεις όπως αυτές, ενώ δεν αποκλίνετε από τους στόχους που ορίζει το ενιαίο κρατικό πρόγραμμα σπουδών. Πραγματικά πειράματα θα φέρουν αφηρημένες έννοιες στη ζωή, ενώ θα αναζωπυρωθεί η συμμετοχή των μαθητών. Και με αυτή την καλύτερη κατανόηση των αρχών φυσικής επιστήμης, οι μαθητές θα αποκτήσουν εμπιστοσύνη και τη δεξιότητα της κριτική σκέψης για να εξερευνήσουν και να διερευνήσουν άλλες πραγματικές προκλήσεις.

LEGO® MINDSTORMS® Education EV3

2005576 mod T3 01 leftΆμεση εκμάθηση STEM με τις καλύτερες λύσεις στην κατηγορία της ρομποτικής

Προκαλέστε τη συμμετοχή και εμπνεύστε τους μαθητές σας να μάθουν για τις φυσικές επιστήμες με ένα από τα πιο συναρπαστικά εκπαιδευτικά εργαλεία που είναι διαθέσιμα: το LEGO® MINDSTORMS® Education EV3.
Σχεδιάστε, κατασκευάστε και ελέγξτε τα ρομπότ τα οποία μπορούν να ολοκληρώσουν πολύπλοκες εργασίες, να καταγράψουν πραγματικά δεδομένα, να ανταποκριθούν στις περιβαλλοντικές αλλαγές και άλλα. Η LEGO® MINDSTORMS σας βοηθά να φέρετε την Τεχνολογία, την Επιστήμη και την Επιστήμη των Υπολογιστών στη ζωή με την εκμάθηση μαθημάτων STEM που βασίζεται στην πράξη και τα πρότζεκτ, χρησιμοποιώντας τις καλύτερες λύσεις στην κατηγορία της ρομποτικής. Το μόνο όριο είναι η φαντασία των μαθητών σας.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ

Η LEGO MINDSTORMS Education EV3 επιτρέπει στους μαθητές σας να σχεδιάσουν και να κατασκευάσουν προγραμματιζόμενα ρομπότ με τη χρήση υψηλής ποιότητας κινητήρων, αισθητήρων, γραναζιών, τροχών, αξόνων, και άλλων τεχνικών στοιχείων.
Με τη χρήση των ρομπότ, οι μαθητές θα: Δημιουργήσουν απλές ακολουθίες και εντολές που συνδέουν αιτία και αποτέλεσμα, χρησιμοποιώντας συσκευές εισόδου / εξόδου. Θα χρησιμοποιήσουν διαισθητικά εργαλεία πρόβλεψης για να αποκτήσουν εμπειρία από πρώτο χέρι στη διαμόρφωση υποθέσεων. Και θα παντρέψουν τα μαθηματικά με την επιστήμη, χρησιμοποιώντας φυσικούς περιορισμούς, μονάδες μέτρησης, συστήματα συντεταγμένων, μέγιστες, ελάχιστες τιμές, μέσον όρο, και γραμμικά συστήματα.


«Η LEGO με βοηθά να διατηρήσω ένα υψηλό επίπεδο ενδιαφέροντος για τις επιστήμες, διότι κάθε παιδί μπορεί να φτάσει στην επιτυχία σε επίπεδο ανάλογο με τις ικανότητές του».
DAVID AUERBACH
Cardigan Mountain School, Cardigan, NH

Μηχανήματα & Μηχανισμοί

Ανακαλύψτε πώς λειτουργεί η φυσική επιστήμη στον πραγματικό κόσμο

Μέσα από τις δραστηριότητες οι μαθητές χτίζουν και διερευνούν τα πάντα, από τις βασικές αρχές της μηχανικής μέχρι τα προηγμένα μηχανοκίνητα μηχανήματα στον πραγματικό κόσμο. Αποκτούν, επίσης, βασικές γνώσεις στη φυσική επιστήμη, τα μαθηματικά, τη μηχανική και την τεχνολογία.
Κατασκευάστε και να εξερευνήστε τα μηχανήματα και τους μηχανισμούς, διερευνήστε τους μηχανοκίνητους μηχανισμούς, βαθμονομήστε και αξιοποιήστε τον άνεμο, και μελετήστε τους μηχανισμούς μόχλευσης. Αυτή η σειρά των εργαλείων παίρνει την εκμάθηση από τα βιβλία και την τοποθετεί απευθείας στα χέρια των μαθητών. Εμείς θα σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε γρήγορα με εύκολες στη χρήση δραστηριότητες, με καθοδήγηση και έμπνευση από τον πραγματικό κόσμο που γεφυρώνει την τεχνολογία και τα επιστημονικά εγχειρίδια.

ΑΠΛΑ & ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

Τα πακέτα προγραμμάτων σπουδών LEGO Machines & Mechanisms σας παρέχουν τα εργαλεία για να διδάξετε τα συστήματα πεπιεσμένου αέρα, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, καθώς και τα απλά και τροφοδοτούμενα μηχανήματα αποτελεσματικά.9688 prod 01

Εισαγωγή στα Απλά και Τροφοδοτούμενα Μηχανήματα

Περιλαμβάνει 48 μαθήματα που ανοίγουν τον κόσμο των μηχανημάτων και μηχανισμών.

Συστήματα πεπιεσμένου αέρα 10+

Περιλαμβάνει 12 μαθήματα που διερευνούν τις μηχανικές ιδιότητες των αερίων.

Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας 10+

Περιλαμβάνει 20 μαθήματα που δείχνουν πώς οι μηχανές αξιοποιούν την ενέργεια.

Προχωρώντας με τα Απλά και Τροφοδοτούμενα Μηχανήματα

Περιλαμβάνει 28 μαθήματα.

''Τα σετ θα βοηθήσουν τους μαθητές να αποκτήσουν μια συνεκτική άποψη των επιστημών και της μηχανικής, ξεκινώντας με περιέργεια για το τι ξέρουν ήδη καθοδηγώντας, στη συνέχεια, σε μια πιο λεπτομερή κατανόηση.''
LAURA JACKSON
Summit Lakes Middle School, Lee’s Summit, KS

Η Επιστήμη των Υπολογιστών

Η εκμάθηση της Επιστήμης των Υπολογιστών είναι εύκολη με τη LEGO®Education

45544 mod robot educator brick base 01 A left

Ο προγραμματισμός του ηλεκτρονικού υπολογιστή δεν χρειάζεται να είναι μία περίπλοκη διαδικασία για τους μαθητές γυμνασίου σας - ή για εσάς. Το σύστημα LEGO® MINDSTORMS® Education EV3 οδηγεί τους μαθητές από την απλή κωδικοποίηση προγραμμάτων μέσω «αντιγραφής-επικόλλησης» στην ανάπτυξη πολύπλοκων αλγορίθμων. Μπορούν ακόμη και να δημιουργήσουν προγράμματα που αλληλεπιδρούν με τον πραγματικό κόσμο με τη χρήση συσκευών εισόδου και εξόδου. Και με σύντομα προγράμματα μαθήματος καθώς και διαδραστικές σημειώσεις για τον εκπαιδευτικό, μπορείτε γρήγορα να οικοδομήσετε τη γνώση σας επάνω στην Επιστήμη των Υπολογιστών και τον προγραμματισμό.

LEGO® MINDSTORMS® Education EV3

Εμπνεύστε τους μαθητές να κάνουν προγραμματισμό με την καλύτερη στην κατηγορία τους ρομποτική
Εξοικονομήστε χρόνο από τον προγραμματισμό του μαθήματος της Επιστήμης των Υπολογιστών παρέχοντας στους μαθητές σας την έμπνευση, τα εργαλεία και τις γνώσεις για να εξερευνήσουν τον προγραμματισμό των ηλεκτρονικών υπολογιστών μόνοι τους.
Σχεδιάστε, κατασκευάστε και ελέγξτε τα ρομπότ τα οποία μπορούν να ολοκληρώσουν πολύπλοκες εργασίες, να καταγράψουν πραγματικά δεδομένα, να ανταποκριθούν στις περιβαλλοντικές αλλαγές και άλλα. Η LEGO® MINDSTORMS σας βοηθά να φέρετε την Τεχνολογία, την Επιστήμη και την Επιστήμη των Υπολογιστών στη ζωή με την εκμάθηση μαθημάτων STEM που βασίζεται στην πράξη και τα πρότζεκτ, χρησιμοποιώντας τις καλύτερες λύσεις στην κατηγορία της ρομποτικής. Το μόνο όριο είναι η φαντασία των μαθητών σας.

''Αυτό που πραγματικά μου αρέσει σχετικά με τις λύσεις LEGO Education είναι ότι δεν απαιτείται έντονη καθοδήγηση μέχρι οι μαθητές να αρχίσουν να λειτουργούν αυτόνομα. Έτσι μπορώ να αφιερώνω περισσότερο χρόνο υποστηρίζοντάς τους καθώς εξερευνούν τις δικές τους ιδέες και κάνουν τις δικές τους ανακαλύψεις.''

BILL CHURCHProfile Jr/Sr High School, Bethlehem, NH

Τεχνολογία και Μηχανική

Εμπνεύστε τους μηχανικούς του αύριο45544 mod robot arm 02 left

Ο κόσμος χρειάζεται μηχανικούς. Και καλλιεργώντας το ενδιαφέρον στον τομέα της τεχνολογίας και της μηχανικής σε νεαρή ηλικία μπορεί να συμβάλει στη γεφύρωση του χάσματος που ολοένα και μεγαλώνει. Οι λύσεις της LEGO® Education σας παρέχουν τα εργαλεία που χρειάζεστε για να προκαλέσετε τη συμμετοχή και να εμφυσήσετε την έμπνευση στους μαθητές Γυμνασίου με πραγματικές προκλήσεις της μηχανικής. Από μια την πρόκληση μίας αποδιοργανωμένης ιδέας έως την ανάπτυξη ενός λειτουργικού πρωτοτύπου, θα εξελίξετε την ικανότητα επίλυσης προβλημάτων των μαθητών σας με κριτική σκέψη και δημιουργικές δεξιότητες.

STEM

Υιοθετήστε το πρόγραμμα σπουδών STEM με τη LEGO® Education

Το STEM και οι δεξιότητες του 21ου αιώνα γίνονται γρήγορα απαραίτητες προϋποθέσεις για την επαγγελματική σταδιοδρομία του αύριο - αλλά η διδασκαλία αυτών των μαθημάτων και των δεξιοτήτων μπορεί να είναι δύσκολο, λόγω της αοριστίας τους.
Τώρα, μπορείτε να μεταμορφώσετε τις αφηρημένες έννοιες STEM σε απτές πρακτικές της διδασκαλίας με τη χρήση της εκπαιδευτικής προσέγγισης LEGO® Education. Οι μαθητές θα βιώσουν την επιστήμη, την τεχνολογία, τη μηχανική και τα μαθηματικά από πρώτο χέρι μέσω καινοτόμων, διαδραστικών εργαλείων που τους τοποθετούν στο κέντρο του μαθησιακού περιβάλλοντος.